Startkontigent 100 kroner – mer informasjon

Startkontigenten har helt siden vår første fotovandring i 2012 vært på 100 kroner, og det foreligger ingen planer om å sette opp denne. Vi ønsker at Nasjonal Fotovandring skal være et breddearrangement, hvor prisen for å delta oppleves som symbolsk og overkommelig for de aller fleste.

hundrelapp

Like fullt er startkontigenten et viktig bidrag og en motivasjon for fotoklubben som er lokal arrangør. HELE hundrelappen går til klubben og klubbens frivillige arbeid for å øke og opprettholde interesse og kunnskap om foto og fotografering. Med et typisk deltagerantall på 50-80 deltagere i mange byer er dette et viktig bidrag i klubbkassa.

Som betalende og registrert deltager får du også følgende:

-Mulighet til å delta i konkurransen med samlet premieverdi på nesten 200.000,-
-Mulighet til å få bilde(r) presentert i den nasjonale boken, hos foto.no eller utstilt hos bl.a. Preus museum under Fotografiets dag i 2016.
-Rabatter på CEWE FOTOBOK (50 kroner) og forstørrelser (50 kroner) hos Japan Photo
-Gratis inngang på Preus museum for inntil 4 personer (verdi kr 240,-)
-Tilgang til gode dagstilbud fra Japan Photo. Tilbudene er tilgjengelige på nett og i butikk.

HUSK: Ta med kontanter – og helst akkurat beløp!

Totalt er om lag 200 personer involvert i gjennomføringen av Nasjonal Fotovandring. De aller fleste er tilknyttet kamera/fotoklubber og jobber frivillig og ulønnet med dette. Japan Photo, foto.no, Preus museum og Nasjonalbiblioteket gir verdifull støtte og tilrettelegging for å sy arrangementet sammen.

Comments are closed.