Preus Museum er Nasjonal Samarbeidspartner!

Det Nasjonale Fotomuseet – Preus Museum i Horten, er med som Nasjonal Samarbeidspartner i Nasjonal Fotovandring. Preus Museum er dermed den første av en håndfull nye, nasjonale samarbeidspartnere etter en liten omstrukturering av Nasjonal Fotovandring. Akam.no, som har vært med siden starten har valgt å konsentrere seg om sin primæroppgave – å drifte nettstedet som i dag heter tek.no. Vi takker Akam for et godt samarbeid i de tre årene vi sammen har stått bak Nasjonal Fotovandring. Japan Photo vil fortsette som før med hovedansvar for administrasjon og koordinering av arrangementet – som fra 2015 dermed vil ha flere nye, ressurssterke og interessante nasjonale partnere – følg med for mer informasjon!

logo_white Preus

Preus Museum kom med som lokal partner i Tønsberg i 2014. Siden de er en Nasjonal Institusjon, var det naturlig for oss å løfte samarbeidet videre opp – slik at Preus Museum nå er en Nasjonal Partner. Samarbeidet er også gjensidig – Japan Photo vil på sin side fortsette samarbeidet med Preus om Fotografiets dag som arrangeres en søndag i august hvert år.

Preus Museum bidrar med fribillett til alle deltagere under Nasjonal Fotovandring (inngang for 4 personer, verdi kr 240,-). I tillegg lanseres et nytt samarbeid, hvor museet får ansvar for å plukke sine bildefavoritter fra forrige års fotovandring – som resulterer i en egen utstilling under fotografiets dag. Søndag 23. august 2015 vil favoritter fra Nasjonal Fotovandring 2014 kunne oppleves på Preus Museum i Horten.

Preus Museum vil også stille med en representant i den nasjonale juryen i 2015.

 

Comments are closed.